Om Oss

Om oss

Vi som arbetar på vår bilservice i Solna ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig med din bil, oavsett om du behöver hjälp med däckskifte eller oljebyte.

För oss är det viktigt att du som kund alltid får ett bra bemötande när du kommer till vår bilverkstad i Solna då du får träffa våra mekaniker med många års erfarenhet i bilbranschen.

Vi erbjuder service av alla bilmärken

Vårt mål är att alltid få dig att bli en nöjd kund. Hos oss finns kompetensen, därför erbjuder vi service av alla bilmärken och inte endast ett fåtal. Du kan alltid känna dig trygg med att lämna bilen på vår bilverkstad i Solna.

Kontakta oss om du har frågor kring din bilservice i Solna

När du står inför att boka bilservice i Solna med omnejd är det viktigt att du låter en kunnig mekaniker med lång erfarenhet att hjälpa dig med din bil.

Vi strävar efter en transparent prissättning och därför får du alltid ett tydligt pris och åtgärdsplan när du lämnar in ditt fordon till vår bilverkstad i Solna. Ta gärna kontakt med oss i förväg för att veta ungefärliga priser så hjälper vi dig med bokningen.

När du behöver boka bilservice, reparation eller däckskifte

Vänd dig till oss när du behöver bilservice, bilreparationer eller däckskifte i Solna med omnejd. Vi utför både små och stora reparationer och underhåll på din bil. Bland annat så erbjuder vi bromsreparationer, svetsarbeten och rostlagning.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil.

  • Vi gör reparation och underhåll bekvämare för dig
  • Vi är en vänlig, hjälpsam och professionell grupp människor
  • Våra experter vet hur man hanterar ett brett utbud av biltjänster
  • Samma dag service för de flesta reparationer och underhåll

Tjänster

Bilvård

Det finns många knep du som bilägare kan ta till för att utöka fordonets livslängd, ett av dem är att vårda den på rätt sätt.

Bilservice

Ta hand om din bil på bästa sätt. Vid en bilservice följer vi alltid biltillverkarens serviceschema som gäller för just din bil.

Däckservice

Vi håller din bil rullande. Däckbyte, däckhotell, däckjour och försäljning av däck och fälgar.

AC Service

Service eller reparation? Ett AC system behöver regelbunden service för att fungera effektivt. Även om din AC fungerar.

Eurocar / Solna © 2024. All Rights Reserved.